5K Kosu Plani

Sigara icip spordan uzaklasinca kosma suresinin dusmesi kacinilmaz. Ne kadar az kosabildigimi gorunce acilen sigarayi birakip birazdan yazacagim kosu planini uygulamaya koydum ve kosma suremi yaklasik 5 katina cikardim. Zombi saldirisi olsa en onde kosamam belki ama bir sure idare edebilirim, en azindan ilk yenilen ben olmam.

Plan 8 haftalik. Bu surede 5 kilometreye ulasmak icin haftada 3-5 kez tekrarlaman yeterli olacaktir. Gunluk set sayisina uymak onemli. '8 kez diyor ama 6 yeter' diye dusunmezsen daha hizli sonuc alabilirsin.

5 km hafta kosu plani kos kosucu plan arttirma


3 yorum:

  1. Merhaba ,bu planı uygulamak için kullanılan bir application var mi? Kronometre mi tutmalıyız yoksa :) birde koşu kısmı çok hızlı mi olmalı tempolu mu?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kronometre tutabilirsin bence, cok hizli olman da gerekmiyor, isinir gibi bile kosabilirsin. Zaten kosmaya baslayinca hizini kendin ayarlarsin, sureyi hangi hizla dolduruyorsan o sekilde devam edersin =)

      Sil
  2. Merhaba. Bu program için şu uygulama kullanılabilir: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.active.aps.c25k

    YanıtlaSil

 

Instagram

Pinterest

Iletisim

Ad

E-posta *

Mesaj *

Twitter