Ilham Veren 5 Instagram Hesabi

Sporu tamamen hayat tarzi haline getirmek biraz zaman aliyor ve bu zamani kisaltmak icin yapilacak en dogru sey yilmadan, yorulmadan devam etmek. Bunun da tamamen motivasyona bagli oldugunu dusunursek motivasyonunu korumaya yardim etmek icin gunluk kullandigin siteler ve uygulamalarda bazi hesaplari takip edebilirsin.
Calismalarini ve gunluk yasamlarini Instagram takipcileriyle paylasan binlerce yoga ya da fitness gurusu var. Favorilerimden besi:

Lorna Jane Clarkson tarafindan yaratilan giyim markasinin Instagram hesabinda yalnizca  sahane giysilerini paylasmiyorlar. Ilham veren ve motivasyon arttiran yazilar ve fotograflar da var.


Lorna Jane Clarkson'in kisisel hesabi da en az markanin hesabi kadar ilham verici.

Lululemon da Amerikan giyim markasi. Neden Amerika'da en nefret edilen markalardan biri secildigine dair pek bir fikrim yok ama Instagram hesaplari spor istahini arttirmak icin takip etmeye deger. 

Sahane karin ve sirt kaslari gormek hepimizin spor istegini arttiriyor. Bu hesabin kullanicisi bizi motive etmek icin fitness yapan Instagram kullanicilarinin fotograflarini derliyor.


Nike Women hesabi hem insana gordugu anda hemen spor yapma istegi veriyor hem de sahane fotograflar paylasiyor. Ayni zamanda Nike Training Club'in da resmi hesabi.


5. Jeanette Jenkins
Jeanette Jenkins Hollywood unlulerinin bircogunun spor hocasi. Instagram hesabinda hem fitness hem de saglikli beslenmeyle ilgili paylasimlari var.












0 yorum:

Yorum Gönder

 

Instagram

Pinterest

Iletisim

Ad

E-posta *

Mesaj *

Twitter